Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Janine Landlust en ben gediplomeerd paardensportmasseur.

Al van jongs af aan ben ik te vinden tussen de paarden, na het afronden van mijn diploma’s paarden-houderij en paraveterinair dierenartsassistente ben ik ook werkzaam in een Dierenkliniek in de provincie Groningen.

Paarden anatomie en biomechanica vind ik een erg interessant onderwerp en merkte dat ik er meer over wilde weten. Zodoende ben ik de opleiding paardensportmasseur bij Aeres Training Centre Barneveld gaan doen en heb deze succesvol afgerond.

Ik heb een pony en een paard waarmee ik samen met mijn vader prachtige menritten maak in de omgeving Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.
Zo kun je onze ritten volgen via instagram @Drentsepaardenkiekjes.

Ideale duizendpoot!

paardenmasseur groningen drenthe
Mennen janine landlust

Mijn doel is om een natuurlijke balans te houden tussen het mentale en fysieke welzijn van het paard. ♥

Wat zeggen anderen over mij?

paarden massage drenthe

Merel Bisschop

Janine neemt de tijd om de paarden helemaal te bekijken voordat ze aan de slag gaat. Ze bekijkt waar de paarden het meeste aandacht nodig hebben voor de massage. Tijdens de massage legt ze uit wat ze tegen komt en na de massage geeft ze tips waarmee je zelf aan de slag kan en waar je op moet letten.
paarden massage groningen

Stefan Suurmeijer

Paarden krijgen twee keer per jaar een heerlijke massage. Na die tijd zijn ze zo relaxed dat ze bijna in slaap vallen. Ze vinden het heerlijk. En meteen een stuk losser met rijden. Aanrader
paarden massage janine landlust

Lisanne Klootsema

Janine neemt echt de tijd voor je paard! Geeft goede uitleg over de dingen die ze doet, checkt je paard eerst goed (kwa hoe ze bewegen/beenstand) En ook nog eens een hele leuke tips die je aan de hand met je paard kan doen zodat ze lekker los blijven! Kortom heel tevreden
massage paard groningen

Grietje Ytsma

Fijne en rustige benadering, neemt tijd voor jou en je paard waar ruimte voor vragen zijn!! Deskundig in haar werk.
paarden massage groningen

Kim van der Meer

Janine legt alles heel duidelijk uit. En geeft goede adviezen. Ze neemt echt de tijd voor jou en je paard. Heel fijn ga zeker weer een afspraak maken.